Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی با اشاره به توانمندی‌های این دانشگاه در زمینه‌های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و پتانسیل بالای دانشجویی، اداری و علمی در استان، گفت: سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور "دانشجو محور و کتاب محور" بوده و این موضوع باعث تربیت دانشجویانی مبتکر، خلاق و کارآفرین شده است.

بخشعلی معصومی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جایگاه دانشگاه‌ها در جامعه و لزوم ورودشان در حوزه‌های مختلف کشور و نقش تاثیرگذار آنها در رشد و توسعه، اظهار کرد: با مقایسه آماری دانشگاه‌ها در سال‌های قبل و بعد از انقلاب، شاهد رشد چشمگیر دانشگاه‌ها در سال‌های بعد از انقلاب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیاز کشور به نیروهای متخصص، گفت: بعد از انقلاب اسلامی میزان پذیرش دانشگاه‌ها رشد چشمگیری پیدا کرد تا نیروهای متخصص و کارآمد برای بخش‌های مختلف کشور تربیت شوند؛ در همین راستا دانشگاه پیام نور نیز با سیستم آموزشی متفاوت در سال 1367 تاسیس شد که در حقیقت مولود انقلاب است.

معصومی با اشاره به لزوم انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاه‌ها و همچنین نقش کلیدی تولید علم و تولید محتوا در پیشرفت کشور، گفت: باید با ایجاد بسترهای لازم و همکاری دولت، "تحقیقات" منحصر به عرصه دانشگاه نباشد و با ایجاد ارتباط قوی با مراکز صنعتی این تحقیقات را به علم و ثروت تبدیل کرده و بتوانیم صنایع کوچک و بزرگ را از "صنعت مونتاژ" به "صنعت مادر" تبدیل کنیم.

وی با اشاره به نحوه و روند شکل‌گیری دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم به عنوان دانشگاه‌های خلاق و کارآفرین و نقش آنها در صنایع مادر کشور، بیان کرد: باید بخش خصوصی اعتماد بیشتری به دانشگاه و دانشجویان داشته باشند و دولت با ایجاد زیرساخت‌های لازم و بسترسازی، زمینه رشد، تکامل و به ثمر رسیدن این دانشگاه‌های نسل نو را فراهم کرده و اختیارات تصمیم‌گیری در دانشگاه‌ها را افزایش دهد.

وی در این رابطه خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها نیز باید با بکارگیری خلاقیت، نوآوری و تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سه و چهار اتکای خود به بودجه دولتی را کم کرده و درآمدزایی مناسبی از تولید علم و تبدیل آن به ثروت و کمک به صنعت کشور داشته باشند.

رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی با اشاره به تاسیس مراکز کارآفرینی دانشگاه پیام نور در دانشگاه‌های پیام نور عجب شیر، ملکان و هشترود، تاکید کرد: با ایجاد و راه‌اندازی این مراکز در مناطق کمتر برخوردار، سعی در شناسایی و کشف استعدادهای جوانان و به کارگیری آنان در حوزه‌های مختلف داریم.

مرکز رشد دانشگاه پیام نور مرکز تبریز در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود

معصومی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، مرکز رشد دانشگاه پیام نور مرکز تبریز در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود و معتقدیم که این مراکز باعث ایجاد انگیزه و تلاش برای انجام تحقیقات و پژوهش‌های گسترده در سطح جوانان می‌شود.

رییس دانشگاه پیام‌نور آذربایجان شرقی با بیان اینکه در دانشگاه پیام نور حدود 2100 عنوان کتاب توسط اعضای علمی مطابق سرفصل‌های تعریف شده وزارت علوم برای دانشجویان رشته‌های مختلف تالیف و چاپ شده است، گفت: اساتید دانشگاه پیام‌نور در کنار دانشجویان برای رشد، تعالی و پیشرفت دانشگاه و کشور تلاش می‌کنند که حاصل آن را می‌توان در درصد بالای قبولی (بیش از ۳۰ درصد) دانشجویان این دانشگاه در آزمون‌های استخدامی و مقاطع تحصیلات تکمیلی سایر دانشگاه‌ها مشاهده کرد.

وی با اشاره به موقعیت دانشگاه پیام‌نور و تلاش در راستای توسعه علم و تحصیل در محروم‌ترین نقاط کشور و تحقق شعار "آموزش همه جا، همه کس و همه وقت" دانشگاه پیام نور، گفت: دانشجویان بومی این دانشگاه در مراکز واحدهای مختلف استان به علت اینکه در کنار خانواده خود بوده و خانواده بر رفتار و تحصیل آنها نظارت دارد، از آسیب‌های اجتماعی فاصله داشته و تحصیلی با شهریه‌ای مناسب (حدود یک سوم سایر دانشگاه‌ها) و با سطح آموزشی یکسان با سطح کشور انجام می‌دهند.

معصومی در پایان با تشکر از زحمات و تلاش‌های تمام مسئولان دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی، همدلی و یکپارچگی ملت و دولت در کنار یکدیگر، خاطرنشان کرد: دشمنان قسم خورده نظام واقفند که نمی‌توانند جلوی رشد و پیشرفت جوانان را بگیرند و آن‌ها از "تعهد و علم جوانان" ما که انقلاب را بیمه کرده‌اند، نگران هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه پيام نور مركز رشد منطقه آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت