Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: دانشگاه پیام‌نور نباید به حال خود رها شود و وزارت علوم و شخص وزیر وظیفه دارد برای حل مشکلات این دانشگاه برنامه‌ای مشخص تهیه و تدوین کند. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به‌نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم تبریز در مجلس، محمدحسین فرهنگی، در خصوص متمرکز شدن مدیریت در دانشگاه پیام نور به هیات امناهای استانی اظهار داشت: وزارت علوم بعد از گذشت مدتی، به این نتیجه رسید که این روش، روش صحیحی نیست و واگذاری این دانشگاه به هیات امناهای استانی و تفویض اختیارات به مدیریت‌های استانی کار درستی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شاید این طرح در وهله اول درست و صحیح به نظر بیاید ولی بطور قطع عوارضی خواهد داشت که وزارت علوم باید دقت نظر داشته باشد که این عوارض در مدت زمان کم بروز نخواهد کرد بلکه در بلند مدت خود را نشان خواهد داد.

وی ادامه داد: در این خصوص در کمیسیون آموزش و تحقیقات از وزیر علوم و مسئولان این وزارت خانه درخواست شد که در اتخاذ این تصمیم، تجدید‌نظر صورت گیرد و آنها نیز قول مساعد دادند که تمامی جوانب بررسی و نتیجه را اعلام کنند.

این نماینده مجلس در دوره دهم افزود: بسیاری از مشکلات و بروکراسی‌های اداری با این تصمیم وزارت علوم در دانشگاه پیام نور تشدید خواهد شد و سبب بوجود آمدن مشکلاتی برای دانشجویان این دانشگاه خواهد شد که لزوماً باید فکری اتخاذ شود و از بروز مشکلات جلوگیری به عمل آید.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: وزیر باید سریعاً برای این تصمیمی که اتخاذ شده ، راه حل‌های اجرایی تهیه و تدوین ‌و در جلسات بعدی ارائه کند که اگر پاسخ‌های روشنی در این خصوص ارائه نشود، سؤال از وزیر در صحن مطرح خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به پیگیری عدم اقناع نمایندگان مجلس از وزیر علوم درباره منطقه‌بندی دانشگاه‌ها و طرح آمایش آموزش عالی گفت: مکاتبات در این باره توسط رئیس مجلس انجام شده و رونوشتی نیز برای نمایندگان سؤال‌کننده فرستاده شده تا پیگیر این وضعیت تا  مرحله رسیدن به نتیجه باشند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد: حتی در خصوص مشکل تکمیل ظرفیت در دانشگاه پیام نور نیز در کمیسیون آموزش و تحقیقات با وزیر علوم نکاتی مطرح شد که با توجه به نبود مرحله تکمیل ظرفیت در سه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در سال جاری باید فکری برای صندلی‌های خالی این دانشگاه گرفته شود.

وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور به دلیل واحدهای زیادی که  در کشور دارد و نبود منابع مالی کافی  برای اداره شدن توسط وزارت علوم، شایسته است که وزارت علوم همچون دانشگاه‌های غیرانتفاعی برای این دانشگاه نیز مرحله تکمیل ظرفیت ایجاد کند تا مشکل این دانشگاه تا حدی حل شود و صندلی‌های خالی این دانشگاه پر شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام‌نور نباید به حال خود رها شود و وزارت علوم و شخص وزیر وظیفه دارد برای حل مشکلات این دانشگاه برنامه‌ای مشخص تهیه و تدوین کند تا با اجرایی شدن این برنامه‌ها، بتوان این دانشگاه را از مشکلات دچار شده نجات داد.

انتهای پیام/ ز

R7887/P41362/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیشترین ارتباط بین المللی را دانشگاه‌های بزرگ در کشور دارند، گفت: هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم از وضعیت همکاری بین‌المللی دانشگاه، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود که در این ارزیابی‌ها، رتبه دانشگاه تهران اول شده است.

مسعود صدری نسب، رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بیشترین ارتباط بین المللی و پروژه های مشترک بین المللی را دانشگاه های بزرگ در کشور دارند. هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم درباره وضعیت همکاری بین المللی دانشگاه، پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی انجام و دانشگاه ها رتبه بندی می شوند.

وی افزود: دانشگاه تهران در این ارزیابی رتبه اول را کسب کرده است. این دانشگاه به دلیل قدمت، دانشجو و  اعضای هیات علمی زیادی که دارد در اکثریت سال ها رتبه نخست را کسب می کند.

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ما با همه کشورهای دنیا به جز رژیم اسرائیل پروژه های مشترک دارند و تحریم مانعی برای انجام این همکاری بین المللی به وجود نیاورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد